Ångerätt & Reklamation

Vi hoppas verkligen att du kommer absolut älska allt du köper från oss, men om du inte är nöjd med ditt köp, kan du returnera det för återbetalning inom 14 dagar efter mottagandet av den ursprungliga ordern med nedladdningsbara returformulär nedan. Observera att du är ansvarig för returposten om inte en vara är defekt eller skadad.

Om olyckligtvis är ditt föremål felaktigt, vänligen kontakta vårt vänliga kundservice team på support@lessthan10pounds.com inom 7 dagar från mottagandet av ditt paket, som gärna hjälper dig att returnera varan till oss och meddela dig ett RMA-nummer och förbetald etikett. Observera att vi inte kan acceptera något felaktigt föremål returnerat utan ett RMA-nummer. Var vänlig medveten om att RMA och förbetald etikett endast gäller det felaktiga objekt som du återvänder, om du lägger till ytterligare felaktiga föremål i paketet kommer du att vara ansvarig för returpost och leveransavgiften återbetalas inte. Något objekt som returneras till oss som felaktigt utan ett RMA-nummer kommer inte att vara berättigat till återbetalning av porto.

Vi föreslår att du erhåller kvitto från postkontoret eftersom föremålet förblir din egendom tills det tas emot på vårt lager.

Observera att alla returnerade artiklar måste vara oönskade, i återförsäljbart skick med alla taggar bifogade och i originalförpackningen. Vi inspekterar alla avkastningar och om vi tror att något av ovanstående inte har följts kan vi returnera varan till dig till din egen kostnad. Vårt beslut om villkoret för returvaror är slutgiltigt.

Observera att om du vägrar betala för en vara som ska returneras, förbehåller vi sig rätten att skicka den inom 28 dagar. Kassering kommer inte att utgöra någon uppgift från vår sida att vi på något sätt har misslyckats med att fullgöra våra skyldigheter gentemot dig och inte utgör någon olaglig handling mot varorna.

Om du returnerar något föremål som tar värdet av din beställning under vår leveransgräns, kommer vi att dra av den ursprungliga leveransavgiften från det belopp som återbetalas till dig – det innebär att återbetalningen kommer att minskas med det ursprungliga leveransbeloppet du skulle ha varit tvungen att betala om din beställning hade legat under vår fria leveransgräns. Vi kommer inte att dra av något belopp från ditt bidrag om återbetalningen beror på vårt fel eller om det returnerade objektet är felaktigt eller skadat.

När vi har fått ditt föremål behandlas din återbetalning inom 7-10 arbetsdagar. När vi har behandlat ditt bidrag, får du ett bekräftelsemail.