KLÄDER KONVERSION CHART & GUIDE

Var vänlig medveten om att dessa storleksdiagram endast är hjälpmedel för att hjälpa dig att hitta rätt storlek. Storleken kan skilja sig mellan olika klädtillverkare.
Vänligen se produktbeskrivningen för mer exakt storlekstips.

Klädstorleksomvandlingsschema

Denna tabell är för konvertering mellan Storbritannien, Europa och USA. Hitta bara din storlek i diagrammet för att se motsvarande storlek för de andra internationella storlekssystemen.

RÄKNA UT DIN SKO STORLEK MED GUIDEN

Var vänlig medveten om att dessa storleksdiagram endast är hjälpmedel för att hjälpa dig att hitta rätt storlek. Storleken kan skilja sig mellan olika klädtillverkare.

Vänligen se produktbeskrivningen för mer exakt storlekstips.

Skor Storlek Omvandlingsdiagram

Denna tabell är för konvertering mellan Storbritannien, Europa och USA. Hitta bara din storlek i diagrammet för att se motsvarande storlek för de andra internationella storlekssystemen.

Var vänlig medveten om att dessa storleksdiagram endast är hjälpmedel för att hjälpa dig att hitta rätt storlek. Storleken kan skilja sig mellan olika klädtillverkare.

Leveranstid

Ordrar köpta på HERMELA.SE kan levereras

Till närmsta paketombud i samarbete med vår logistikpartner Postnord (2-3 arbetsdagar).
DYANA HEMTEXTILIER  skickar beställningar under helgfria vardagar. För din trygghet erbjuder vi dig möjlighet att spåra alla försändelser.
Din order levereras inom cirka 2-3 helgfria vardagar i samarbete med Postnord.

Fri leverans vid köp över 799 kr

DYANA HEMTEXTILIER erbjuder fri frakt med Postnord vid köp över 799 kr. Frakten kostar annars 59 kr.

14 dagars ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt (gäller ej företag) hos HERMELA.SE. Tiden räknas från det att du mottagit beställda produkter. Observera att produkterna skall vara i väsentligen oförändrat skick för att ångerrätten ska gälla.

30 dagars öppet köp

Öppet köp erbjuds i 30 dagar från det att produkten levererats till dig. Under den period då öppet köp gäller, återköper HERMELA.SE produkter till det värde som du betalt för produkterna inklusive kostnad för frakten till dig.

30 dagars retur- och bytessrätt – Fri frakt & fri retur!

Vi har fri frakt på alla beställningar med Postnord vid köp över 799 kr. Du har rätt att returnera eller byta varor inom 30 dagar från det att produkten levererats till dig.

Returer

Vid retur av produkter eller material till hermela.se  skall produkterna emballeras på sådant sätt att de är skyddade vid transport. Vi rekommenderar att du förpackar produkter på samma sätt som när de levererades till dig.

Ångerätt & Reklamation

Vi hoppas verkligen att du kommer absolut älska allt du köper från oss, men om du inte är nöjd med ditt köp, kan du returnera det för återbetalning inom 14 dagar efter mottagandet av den ursprungliga ordern med nedladdningsbara returformulär nedan. Observera att du är ansvarig för returposten om inte en vara är defekt eller skadad.

Om olyckligtvis är ditt föremål felaktigt, vänligen kontakta vårt vänliga kundservice team på support@lessthan10pounds.com inom 7 dagar från mottagandet av ditt paket, som gärna hjälper dig att returnera varan till oss och meddela dig ett RMA-nummer och förbetald etikett. Observera att vi inte kan acceptera något felaktigt föremål returnerat utan ett RMA-nummer. Var vänlig medveten om att RMA och förbetald etikett endast gäller det felaktiga objekt som du återvänder, om du lägger till ytterligare felaktiga föremål i paketet kommer du att vara ansvarig för returpost och leveransavgiften återbetalas inte. Något objekt som returneras till oss som felaktigt utan ett RMA-nummer kommer inte att vara berättigat till återbetalning av porto.

Vi föreslår att du erhåller kvitto från postkontoret eftersom föremålet förblir din egendom tills det tas emot på vårt lager.

Observera att alla returnerade artiklar måste vara oönskade, i återförsäljbart skick med alla taggar bifogade och i originalförpackningen. Vi inspekterar alla avkastningar och om vi tror att något av ovanstående inte har följts kan vi returnera varan till dig till din egen kostnad. Vårt beslut om villkoret för returvaror är slutgiltigt.

Observera att om du vägrar betala för en vara som ska returneras, förbehåller vi sig rätten att skicka den inom 28 dagar. Kassering kommer inte att utgöra någon uppgift från vår sida att vi på något sätt har misslyckats med att fullgöra våra skyldigheter gentemot dig och inte utgör någon olaglig handling mot varorna.

Om du returnerar något föremål som tar värdet av din beställning under vår leveransgräns, kommer vi att dra av den ursprungliga leveransavgiften från det belopp som återbetalas till dig – det innebär att återbetalningen kommer att minskas med det ursprungliga leveransbeloppet du skulle ha varit tvungen att betala om din beställning hade legat under vår fria leveransgräns. Vi kommer inte att dra av något belopp från ditt bidrag om återbetalningen beror på vårt fel eller om det returnerade objektet är felaktigt eller skadat.

När vi har fått ditt föremål behandlas din återbetalning inom 7-10 arbetsdagar. När vi har behandlat ditt bidrag, får du ett bekräftelsemail.

Fullständiga köpvillkor

Denna köpinformation utgör inte villkor för att handla på hermela.se. Fullständiga köpvillkor finns här.

Företagsinformation:

DYANA HEMTEXTILIER
Drivbänksvägen 94
16574 Hässelby
www.hermela.se

Handla på hermela.se

Hos oss beställer du tryggt och enkelt hermela.se Om du skulle ändra dig kan du också ändra din beställning eller göra en avbeställning. Alla produkter som säljs hos oss är anpassade för den svenska marknaden.

Vi säljer till över 20 länder och har vårt huvudkontor i London, UK

Kundservice

Vi är ett kundvänligt företag och är mycket måna att om du ska vara nöjd och känna dig trygg med att handla hos oss. Om något problem skulle uppstå i samband med ditt köp kommer alltid vi försöka lösa det tillsammans med dig på bästa sätt. Om ett kundärende prövas i Allmänna reklamationsnämnden kommer DYAN HEMTEXTILER följa nämndens beslut.

Priser och betalning

Alla priser på hermela.se är inklusive moms. Hos oss kan du välja mellan följande betalningsalternativ:

Fakturabetalning (Payson)
Kortbetalning
PayPal- konto
Direktbetalning (via bank)
Delbetalning (Payson)
Mer information och villkor om betalning finns i avsnitt §5. Betalning i köpvillkoren.

Hermela.se är en revolutionerande och fräsch nätbutik som erbjuder några av de senaste mode och trender till låga priser. Inspirerad av de olika sparsamhetsbutikerna och billiga klädaffärer runt London, föddes LessThan10Pounds för att erbjuda samma låga låga priser med det bästa som modevärlden erbjuder online. Vi har etablerat oss som ett ansedd, kvalitets- och pålitligt företag som kan stå tå-till-tå med några av de bästa online-modebutikerna.

Vår filosofi är enkel, produktkvalitet och kundnöjdhet är den viktigaste faktorn som gör att vi kan fokusera på att ge en enkel men spännande shoppingupplevelse som gör dig till en lycklig och nöjd kund. Vi strävar efter att erbjuda dig snabba leveranstider, överkomliga kvalitetsprodukter, de senaste mode och ett omsorgsfullt och hjälpsamma kundsupportteam hela tiden och välkomna all feedback.

Även om vi är övervägande en budget online modebutik förstår vi hur svårt det kan vara att hitta prisvärda snygga kläder, skor och tillbehör till kvinnor. Vår verksamhet har många års erfarenhet inom modebranschen och vi har kunskapen och nätverket för att skaffa högkvalitativa, prisvärda modeartiklar från några av de bästa grossisterna, importörer och tillverkare från hela världen som sparar pengar varje gång. Inte konstigt att våra kunder älskar oss!

Vi tror att alla kvinnor borde kunna klä sig fashionabelt utan att spendera en förmögenhet! Våra stora lager sträcker sig från vackra formella slitageklänningar för den perfekta natten ut till ett enkelt tillbehör, såsom ett bälte eller halsduk, för att klara det perfekta utrymmet. Vi lägger till nya kläder, klänningar, skor, väskor eller tillbehör dagligen, våra kunder älskar vår fantastiska kvalitet och fantastiska priser, liksom att vara den perfekta platsen att skapa en helt ny garderob för mindre! Vi strävar ständigt på att driva gränserna för att få dig allt senaste utseende för mindre än våra konkurrenter och är alltid öppna för nya idéer.

Hermela.se, din online destination för roligt billigt mode som säkert kommer att skaka din stil och garderob!

Nya Varor

No products found

Returns Policy

We sincerely hope that you will absolutely love everything you buy from us, but, in the unlikely event you are not happy with your purchase, you may return it for a refund within 14 days of receiving the original order using the downloadable returns form below. Please note that you are responsible for the return postage unless an item is faulty or damaged.

If, in the unfortunate event your item is faulty, please contact our friendly customer service team at support@lessthan10pounds.com within 7 days of receiving your parcel, who will be happy to advise you how to return the item to us and issue you with an RMA number and pre paid label. Please note we cannot accept any faulty item returned without an RMA number. Please be aware that the RMA and pre paid label are only for the faulty item that you are returning, should you enclose further non faulty items in the package you will be liable for the return postage and the delivery charge will not be refunded. Any item returned to us as faulty without an RMA number will not be eligible for a return postage refund.

We suggest you obtain a receipt from the post office as the item remains your property until it is received back at our warehouse.

Please note that all items returned must be unworn, in a re-saleable condition with all tags attached and in the original packing. We inspect all returns and if we believe any of the above has not been adhered to, we can return the item to you at your own cost. Our decision regarding the condition of the returned goods is final.

Please note that should you refuse to pay for an item to be returned we reserve the right to dispose of it within 28 days. Disposal will not constitute any admission on our part that we have failed in any way to honour our obligations to you in full and will not constitute any unlawful action against the goods.

If you return any item, which takes the value of your order below our free delivery threshold, we will deduct the original delivery charge from the amount refunded to you – this means that your refund will be reduced by the amount of the original delivery charge you would have had to pay if your order had been below our free delivery threshold. We will not deduct any amount from your refund if the refund is due to our error or if the returned item is faulty or damaged.

Once we have received your item, your refund will be processed within 7-10 working days. Once we have processed your refund, you will receive a confirmation email.

We will always refund any money received from you using the same method originally used by you to pay for your purchase.

Unfortunately, we are unable to offer exchanges. You will need to return the unwanted item to us for processing first and then place a new order.

IMPORTANT: The returns form is written in Microsoft Word. Please remember that when sending a return form you MUST fill in the reference number with your order number from us. You can download the Return Item Form below, thank you.

CLOTHING CONVERSION CHART & GUIDE

Please be aware that these size charts are only guides to helping you find the right sizes. Sizes may differ notably between different clothing manufacturers.
Please refer to the product description for more accurate size guidance.

Clothing Size Conversion Chart

This table is for converting between UK, EUROPE and USA. Simply find your size in the chart to see the corresponding size for the other international size systems.

FOOTWEAR CONVERSION CHART & GUIDE

Please be aware that these size charts are only guides to helping you find the right sizes. Sizes may differ notably between different clothing manufacturers.

Please refer to the product description for more accurate size guidance.

Footwear Size Conversion Chart

This table is for converting between UK, EUROPE and USA. Simply find your size in the chart to see the corresponding size for the other international size systems.

Please be aware that these size charts are only guides to helping you find the right sizes. Sizes may differ notably between different clothing manufacturers.

Delivery time

Orders purchased at HERMELA.SE can be delivered

To the nearest package agent in cooperation with our logistics partner Postnord (2-3 business days).
DYANA HEMTEXTILIER sends orders on weekdays. For your safety, we offer you the opportunity to track all shipments.
Your order will be delivered within approximately 2-3 weekdays in cooperation with Postnord.

Free delivery on purchase over 799 kr

DYANA HEMTEXTILIER offers free shipping with Postnord for purchase over 799 kr. Shipping costs another 59 kr.

14 days of withdrawal

You always have 14 days’ right of withdrawal (not a company) at HERMELA.SE. The time is counted from the receipt of ordered products. Please note that the products must be in a substantially unchanged condition for the right of withdrawal to apply.

30 days open purchase

Open purchase is offered for 30 days from delivery of the product to you. During the period of purchase, HERMELA.SE repurchases products for the value that you have paid for the products, including shipping cost to you.

30-Day Return and Exchange Rate – Free Shipping & Return!

We have free shipping on all orders with Postnord for purchase over 799 kr. You are entitled to return or exchange goods within 30 days of delivery of the product to you.

Returns

When returning products or materials to hermela.se, the products must be packaged in such a way that they are protected during transport. We recommend that you pack products in the same way as they were delivered to you.

Full Terms and Conditions

This purchase information does not constitute a condition for trading on hermela.se. Full Terms and Conditions are available here.

Company:

DYANA HEMTEXTILIER
Drivbänksvej 94
16574 Hässelby
www.hermela.se

Shop at hermela.se

With us you can order safely and easily hermela.se If you change your mind, you can also change your order or make a cancellation. All products sold with us are adapted to the Swedish market.

We sell to over 20 countries and have our headquarters in London, UK

Customer service

We are a customer-friendly company and are very happy if you are satisfied and feel safe to shop with us. If any problem arises in connection with your purchase, we will always try to solve it with you in the best possible way. If a client is tried in the General Complaints Board, DYAN HOME EXTENDS will follow the board’s decision.

Prices and payment

All prices on hermela.se are inclusive of VAT. With us, you can choose from the following payment options:

Invoice Payment (Payson)
Online Payment
PayPal account
Direct payment (via bank)
Part payment (Payson)
More information and terms of payment can be found in Section 5. Payment in the terms of purchase.

Hermela.se is a revolutionary and fresh online store that offers some of the latest fashions and trends at  low prices. Inspired by the various thrift stores and cheap clothes stores around London, LessThan10Pounds was born to offer the same low low prices with the best that the fashion world has to offer online. We have established ourselves as a reputable, quality and reliable company that is able to stand toe-to-toe with some of the best online budget fashion retailers.

Our philosophy is simple, product quality and customer satisfaction is the most important factor which enables us to focus on providing a simple yet exciting shopping experience making you a happy and satisfied customer. We aim to provide you with fast delivery times, affordable quality products, the latest fashions and a caring and helpful customer support team at all times and welcome any and all feedback.

Whilst we are predominantly a budget online fashion store we understand how difficult it can be to find affordable stylish quality clothes, shoes and accessories for women. Our business has many years of experience within the fashion industry and we have the knowledge and network to source high quality, affordable fashion items from some of the best bulk wholesalers, importers and manufacturers from around the world saving you money time after time after time. No wonder our customers love us!

We believe that all women should be able to dress fashionably without spending a fortune! Our huge stocks range from beautiful formal wear dresses for that perfect night out through to a simple accessory such as a belt or scarf to put the finishing touches on that perfect outfit. We add new clothes, dresses, shoes, bags or accessories daily, our customers love our amazing quality and fabulous prices, as well as being the perfect place to create a whole new wardrobe for less! We are constantly striving to push the boundaries to bring you all the latest looks for less than our competitors and are always open to new ideas.
Hermela.se , your online destination for fun affordable fashion that is sure to shake up your style and wardrobe!

Din varukorg är tom

Gå tillbaka till butiken

Produktnamn Enhetspris I lager?
Ingen produkt har blivit tillagd i önskelistan

Just Arriving

15 kr15 kr
13 kr13 kr
15 kr

No products found